Servicii Cumpărători

ImoPuls și-a început activitatea în 1 Mai 2017. Cu toate că suntem tineri, avem experiență și suntem conectați la pulsul și dinamica sectorului în care activăm. Respectul față de muncă și față de partenerii noștri, devotamentul și seriozitatea ne-au împins să venim în întâmpinarea dumneavoastră. Promovăm principiile unei piețe imobiliare ideale, bazată pe norme de conduită și înaltă ținută morală, profesionalism și etică în afaceri. Suntem uniți, suntem o echipă în adevăratul sens al cuvântului și împărtășim aceleași valori profesionale și personale. Împreună suntem ImoPuls. Credem în relațiile în care toți cei implicați câștigă. Credeți-ne, E mai ușor împreună.

Este obligatoriu ca tranzacția de vânzare-cumpărare să se desfășoare respectând toate normele și procedurile legale, în condiții de maximă siguranță pentru părți. În acest sens, verificarea documentelor devine o sarcină pe cât de importantă, pe atât de complicată pentru un cumpărător neavizat. Apelând la serviciile ImoPuls, vei beneficia și de această facilitate în cadrul pachetului personalizat pe care ți-l vom oferi. Avem grija sa fie cuprinse acele clauze care te securizeaza atunci cand se stabileste cadrul de desfasurare a tranzacției.
Etapa de negociere a prețului este etapa de maximă încărcătură emoțională și nervoasă în cadrul procesului de cumpărare a unui imobil. Specialiștii ImoPuls vor negocia pentru tine cel mai bun preț posibil și cele mai bune condiții de plată, ținând cont de mai multe aspecte, beneficiind de informații valoroase despre imobilele pe care le au în portofoliu și folosind tehnici de negociere specifice.
Specialiștii ImoPuls vor stabili cu tine un program organizat de vizionare și vor comprima la maxim intervalul de timp necesar acestei etape. Îți vor oferi servicii complementare: asistență financiar-bancară și consiliere juridică. Vor programa intalnirile cu birourile notariale, reprezentantii bancilor participante la tranzactie, vor sincroniza in asa fel agendele tuturor, incat fiecare etapa sa dureze cat mai putin. Ne vom ocupa de fluxul actelor intre toate partile implicate in tranzactie (cumparator, vanzator, banca, birou notarial, institutiile statului dupa caz, etc.) astfel incat tranzactia sa se intample intr-un timp cat mai scurt.
Timpul este foarte prețios atât pentru tine cât și pentru specialiștii noștri. De aceea ei vor identifica pentru tine cele mai bune variante în cel mai scurt timp posibil și vei putea astfel alege dintre acestea imobilul perfect pentru tine și familia ta. Specialiștii noștri îți vor deschide ușile. Astfel tu vei avea posibilitatea de a viziona într-un interval de timp rezonabil mai multe imobile, fiecare dintre ele răspunzând solicitărilor tale într-o mare măsură. Apelând la serviciile specialiștilor noștri nu vei călca pe un teren minat, imobilele prezentate fiind vizionate inițial de către aceștia. Este foarte important să nu intri într-un imobil legat la ochi, specialiștii noștri punându-ți la dispoziție prezentări explicite ale acestuia, în format text, foto și video.
Consilierii ImoPuls te vor asista pe parcursul întregului proces de cumpărare a imobilului tău, te vor ajuta la intocmirea tuturor documentelor necesare tranzactiei (promisiune bilaterala de vanzare-cumparare, antecontract notarial, contract de vanzare, etc.)
Promovăm principiile unei piețe imobiliare ideale, bazată pe norme de conduită și înaltă ținută morală, profesionalism și etica în afaceri. Suntem uniți, suntem o echipă în adevăratul sens al cuvântului și împărtășim aceleasi valori profesionale și personale, respectul față de muncă și față de partenerii noștri, devotamentul și seriozitatea.
Specialiștii noștri vor lucra pentru tine, nu pentru comision, în direcția satisfacerii nevoilor tale locative. Comisionul va veni ca o consecință a activității bine-prestate, în spiritul relației de câștig-câștig. Te vor asista pe parcursul întregului proces de cumpărare a imobilului tău. Împreună cu tine, vor pune bazele unui parteneriat pe termen lung.
Consilierii ImoPuls, datorită experienței și pregătirii specifice, o sa te informeze legat de detaliile tehnice generale, de starea instalațiilor termice și electrice, starea pereților, starea generală a blocului, vecinătățile, etc. Te vor ajuta sa gasesti cea mai avantajoasa modalitate de finantare pentru tine. Specialiștii noștri sunt în măsură să-ți prezinte, sau să solicite în numele tău, lista de documente necesare pentru identificarea imobilului, a proprietarilor, a viciilor juridice (dacă acestea există) și a oricăror alte aspecte pe care tu, cu siguranță ai dificultăți în a le descoperi.
Specialiștii noștri îți vor oferi informații prețioase legate de prețurile la care s-au tranzacționat alte oferte în zona selectată de tine, timpul de când o anumită ofertă este listată pe piață, precum și de istoricul și caracteristicile zonei unde dorești să cumperi un imobil. Specialiștii noștri te vor ajuta să pregătești o ofertă de preț cu care să nu dai greș si te vor asista pe parcursul întregului proces de cumpărare a imobilului tău.
Specialiștii noștri au experienta si sunt conectati la pulsul si dinamica sectorului in care activeaza si îți vor oferi informații prețioase legate de tendinta prețurilor din piata, de modificarile legislative care au loc, perioada cea mai potrivită pentru a face o achiziție. Specialiștii ImoPuls te vor ajuta să cumperi cel mai bun imobil, identificând atât nevoile tale actuale de locuire, cât și pe cele din viitorul apropiat. Astfel nu vei fi nevoit să îți schimbi imobilul mai devreme decât ți-ai propus, doar pentru că planurile tale s-au modificat între timp.
Ca si serviciu postvanzare, am venit in intampinarea dumneavoastra, pentru a nu mai fi nevoie sa stati la cozi, cu transferarea contractelor de utilitati (electricitate, gaz) pe noul proprietar. Ne ocupam noi si de acest aspect.

Serviciile noastre sunt:

Servicii specifice domeniului imobiliar:

intermediere, reprezentare, promovare, negociere, informare și evaluare.

Servicii complementare:

asistență juridică și financiar-bancară.

Promovăm principiile unei piețe imobiliare ideale, bazată pe norme de conduită și înaltă ținută morală, profesionalism și etica în afaceri. Credem in a gandi diferit si luptam pentru a oferi cel mai bun suport fiecarui client. Telul nostru este sa livram servicii de cea mai buna calitate in orice moment. Daca vrei sa colaborezi cu cei mai buni profesionisti din domeniu, noi suntem aici pentru tine. Ne mandrim cu servicii de neegalat si asteptam cu nerabdare sa dezvoltam o relatie pe termen lung. Suntem devotati valorilor in care credem.

ImoPuls a deprins si adaptat abilitatile necesare pentru a creste o echipa flexibila, gata sa raspunda adecvat in orice situatie si conditie de piata.

Principalul nostru obiectiv este sa concentram toate resursele de care dispunem pentru obtinerea celor mai bune rezultate pentru clientul nostru, de-a lungul unui proces care sa devina pentru acesta un etalon al colaborarii in domeniul serviciilor.

Cumpararea sau vanzarea unei proprietati necesita luarea unor decizii financiare importante, navigarea in jurul unor probleme complexe in ceea ce priveste tranzactionarea si o birocratie greu de străbătut. ImoPuls este expertul din coltul tau atunci cand efectuezi astfel de tranzactii. Te sprijinim, te ghidam prin acest proces si iti oferim acces la toate proprietatile relevante pentru tine.

Atunci cand clientii nostri cumpara sau vand acordam o atentie sporita tuturor detaliilor. Tu, ca un potential client si prieten, vei aprecia serviciile noastre imobiliare, de management, de aplicare a legii, precum si tehnicile de negociere. Iti punem la dispozitie toata expertiza noastra in imobiliare si ne-ar placea sa impartasim cu tine entuziasmul, pasiunea si dedicatia pentru acest domeniu. Crede-ne, e mai usor impreuna!